s.v. NOAD

Welkom op svnoad.nl, de website van sportvereniging NOAD uit Nieuw Wehl. Op deze website gaat u alles vinden over onze vereniging; van de sporten die wij aanbieden tot contactinformatie. Houdt u van sport, gezelligheid en een persoonlijke sfeer? Dan raden wij u zeker aan eens kennis te komen maken met onze vereniging. Want wat geldt voor onze website, geldt ook voor onze sportzaal De Horst: u bent van harte welkom. Bij s.v. NOAD kunt u geheel vrijblijvend vier keer gratis meedoen aan onze sporten. Dus: tot snel bij s.v. NOAD!

s.v. NOAD

Sponsoractie PLUS Bruil

Steun onze vereniging door mee te doen met de sponsoractie van PLUS Bruil in Wehl. Alle informatie vindt je hier!

Nieuwe seizoen

Het is weer begonnen. Vanaf 30 augustus 2021 zijn we weer aan het sporten.

KINDER GYM

We zijn gestart met kindergym voor 3 - 6 jarigen op zaterdag ochtenden om 10.00. Je kan je (klein)kind hiervoor opgeven via info@svnoad.nl.

Zie ook de folder kindergym.

Namens het bestuur,  Jan Kloppenburg

Kijk hier voor onze Privacy Statement.

Klik hier voor de Sporty van juli 2021.

Contact:

Voorzitter: