s.v. NOAD

Welkom op svnoad.nl, de website van sportvereniging NOAD uit Nieuw Wehl. Op deze website gaat u alles vinden over onze vereniging; van de sporten die wij aanbieden tot contactinformatie. Houdt u van sport, gezelligheid en een persoonlijke sfeer? Dan raden wij u zeker aan eens kennis te komen maken met onze vereniging. Want wat geldt voor onze website, geldt ook voor onze sportzaal De Horst: u bent van harte welkom. Bij s.v. NOAD kunt u geheel vrijblijvend vier keer gratis meedoen aan onze sporten. Dus: tot snel bij s.v. NOAD!

s.v. NOAD

Rabo ClubSupport

Stemmen op onze club kan weer van 5 t/m 25 oktober via Rabo Internetbanieren of de Rabo App.

Alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen. Check snel in de Rabo App of jij al lid bent en regel het anders direct zelf in de app.

LET OP
De nieuwe maatregelen van de regering zorgt ervoor dat onze teamsporten voorlopig niet door kunnen gaan. Klik SSR’s
Update 14 oktober 2020 Covid19 voor de inpact. Zie de SSR site voor hun protocol voor het gebruik van de sportzaal.

Namens het bestuur,  Jan Kloppenburg

Kijk hier voor onze Privacy Statement.

Klik hier voor de Sporty van november 2020.

Contact:

Voorzitter: