s.v. NOAD

Welkom op svnoad.nl, de website van sportvereniging NOAD uit Nieuw Wehl. Op deze website gaat u alles vinden over onze vereniging; van de sporten die wij aanbieden tot contactinformatie. Houdt u van sport, gezelligheid en een persoonlijke sfeer? Dan raden wij u zeker aan eens kennis te komen maken met onze vereniging. Want wat geldt voor onze website, geldt ook voor onze sporthal De Horst: u bent van harte welkom. Bij s.v. NOAD kunt u geheel vrijblijvend vier keer gratis meedoen aan onze sporten. Dus: tot snel bij s.v. NOAD!

s.v. NOAD

Nieuw seizoen
Het seizoen start is weer begonnen.
Wel thuis omkleden en douchen, blijf thuis als jij of je huisgenoten zich ziek voelen. Zie de
SSR site voor hun protocol voor het gebruik van de sportzaal.

ALV
Je kan hier het, door de ALV bekrachtigde, aangepaste Huishoudelijk Reglement inzien.

60+ volleybal

Dit seizoen start een nieuwe sportgroep! Op woendagochtenden zullen 60+ mannen gaan volleyballen! We heten de nieuwe leden van harte welkom bij onze vereniging.

Namens het bestuur,  Jan Kloppenburg

Kijk hier voor onze Privacy Statement.

Klik hier voor de Sporty van juli 2020.

Contact:

Voorzitter: