s.v. NOAD

Welkom op svnoad.nl, de website van sportvereniging NOAD uit Nieuw Wehl. Op deze website gaat u alles vinden over onze vereniging; van de sporten die wij aanbieden tot contactinformatie. Houdt u van sport, gezelligheid en een persoonlijke sfeer? Dan raden wij u zeker aan eens kennis te komen maken met onze vereniging. Want wat geldt voor onze website, geldt ook voor onze sporthal De Horst: u bent van harte welkom. Bij s.v. NOAD kunt u geheel vrijblijvend vier keer gratis meedoen aan onze sporten. Dus: tot snel bij s.v. NOAD!

s.v. NOAD

Corona virus

We hebben allemaal te maken met maatregelen om het virus te bestrijden.
Ook onze vereniging ontkomt er niet aan. SSR heeft sportzaal De Horst geopend vanaf 1 juli. Wel thuis omkleden en douchen. Buiten schoeisel in de centrale hal wisselen voor binnen schoeisel. Bij voorkeur sporten we in de buitenlucht.

De laatste verenigingsdag is 17 juli! We beginnen weer op 31 augustus.

De nieuwe datum voor de ALV is woensdag 16 september 2020 om 20.30 in De Horst.  Houd deze website in de gaten voor verder nieuws.

Intussen, blijf gezond!

Namens het bestuur,  Jan Kloppenburg

Kijk hier voor onze Privacy Statement.

Klik hier voor de Sporty van juli 2020.

Contact:

Voorzitter: