s.v. NOAD

Welkom op svnoad.nl, de website van sportvereniging NOAD uit Nieuw Wehl. Op deze website gaat u alles vinden over onze vereniging; van de sporten die wij aanbieden tot contactinformatie. Houdt u van sport, gezelligheid en een persoonlijke sfeer? Dan raden wij u zeker aan eens kennis te komen maken met onze vereniging. Want wat geldt voor onze website, geldt ook voor onze sportzaal De Horst: u bent van harte welkom. Bij s.v. NOAD kunt u geheel vrijblijvend vier keer gratis meedoen aan onze sporten. Dus: tot snel bij s.v. NOAD!

s.v. NOAD

Let op!

Vanaf zaterdag 6 november is het corona toegangsbewijs nodig om te kunnen sporten. Blijf thuis als je het niet kan tonen of als je klachten hebt. Ook toeschouwers hebben het toegangsbewijs nodig.

20 jarig lustrum

In verband met de nieuwe corona regels gaat het vieren het lustrum welke gepland was op vrijdag 26 november niet door.

KINDER GYM

We zijn gestart met kindergym voor 3 - 6 jarigen op zaterdag ochtenden om 10.00. Je kan je (klein)kind hiervoor opgeven via info@svnoad.nl.

Zie ook de folder kindergym.

Sponsoractie PLUS Bruil

Steun onze vereniging door mee te doen met de sponsoractie van PLUS Bruil in Wehl. Alle informatie vindt je hier!

Namens het bestuur,  Jan Kloppenburg

Kijk hier voor onze Privacy Statement.

Klik hier voor de Sporty van oktober 2021.

Contact:

Voorzitter: