s.v. NOAD

Welkom op svnoad.nl, de website van sportvereniging NOAD uit Nieuw Wehl. Op deze website gaat u alles vinden over onze vereniging; van de sporten die wij aanbieden tot contactinformatie. Houdt u van sport, gezelligheid en een persoonlijke sfeer? Dan raden wij u zeker aan eens kennis te komen maken met onze vereniging. Want wat geldt voor onze website, geldt ook voor onze sporthal De Horst: u bent van harte welkom. Bij s.v. NOAD kunt u geheel vrijblijvend vier keer gratis meedoen aan onze sporten. Dus: tot snel bij s.v. NOAD!

s.v. NOAD

Vakantie

We wensen iedereen een prettige vakantie periode toe!

We beginnen weer op 31 augustus.

ALV
De nieuwe datum voor de ALV is woensdag 16 september 2020 om 20.30 in De Horst.  Houd deze website in de gaten voor verder nieuws.

60+ volleybal

Volgend seizoen start een nieuwe sportgroep! Op woendagochtenden zullen 60+ mannen gaan volleyballen! We heten de nieuwe leden van harte welkom bij onze vereniging.

Namens het bestuur,  Jan Kloppenburg

Kijk hier voor onze Privacy Statement.

Klik hier voor de Sporty van juli 2020.

Contact:

Voorzitter: